Sincan İbni Sina Anadolu Lisesi Üniversitemizi ziyaret etti
28 Kasım 2023 | 21:49

Fakülte- Okul işbirliği kapsamıSincan İbni Sina Anadolu Lisesi'nin üniversitemizi ziyaretinde Gazi Ü. Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aytekin ALBUZ’un ev sahipliğinde bölümün konser salonu ve prova odaları gezildi.

Prova odasında Prof. Dr. Aytekin ALBUZ’un piyano eşliğinde Prof. Dr. Ömer TÜRKMENOĞLU öğrencilerimize bir Napoliten şarkı seslendirdi.

Prova esnasında ziyaret ettiğimiz çello sanatçıları Prof. Dr. Şebnem ORHAN, CSO Em. Viyolonsel Sanatçısı Şinasi ÇİLDEN, Ar. Gör. Berkcan KAYAARSLAN, Doktora Öğrencisi Berfe Yaren BAYCAN ve Dr. Öğr. Üyesi Selçuk BİLGİN (piyano) tarafından öğrencilerimiz için çok seslendirilmiş “Sarı Gelin” türküsünü icra ettiler. 

Öğrencilerin farklı üniversite ve bölümleri tanımasına rehberlik eden öğretmenlerimiz Ayten Bay, Betül Öztürk Atmaca, Erdinç Uçar ve Dr. Sevinç Aksay Albuz'a teşekkür ederiz. Haberin ayrıntıları için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz. 

https://sincanibnisinalisesi.meb.k12.tr/icerikler/okulumuz-ogrencilerine-gazi-universitesine-tanitim-gezisi-duzenlendi_14484130.html

Sincan ibni sina-1
background image