Üniversitemiz Senatosunun 31.08.2023 tarihli toplantısında kabul edilen Azami Eğitim Öğretim Süresi Sonunda Yapılacak İşlemlere İlişkin Esaslar çerçevesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda uygulanacak ek sınav takvimi belirlenmiş ve konuya ilişkin duyuru Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı internet sayfasında yayımlanmıştır. Söz konusu takvime uygun olarak tesis edilecek işlemlere ilişkin olarak;
-Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak ek sınav işlemlerinde, birinci ek sınav için "2023- 2024 Bahar Ek Sınav 1" dönemi, ikinci ek sınav için "2023-2024 Bahar Ek Sınav 2" dönemi seçilecektir.
-Derslerin açılması, öğrenci ders kayıtları ve sınav tanımlamaları Başkanlığımız tarafından topluca yapılacaktır.
-Başkanlığımız tarafından açılacak derslere bölüm başkanlıklarınca öğretim elemanı ataması yapılacak ve sınav tarihleri düzenlenecektir.
-Öğrencilerin ek sınavlarda başarılı sayılabilmesi için alınması gereken harf başarı notu Üniversitemiz Senatosu tarafından CC olarak belirlenmiştir.
Daha detaylı bilgi için ekteki belge incelenebilir.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.