Dr. Öğr. Üyemiz Mehmet Akpınar'ın Büyük Başarısı
24 Nisan 2018 | 13:44

Dr. Öğretim Üyesi Mehmet AKPINAR’ın Büyük Başarısı

Anabilim Dalımız Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akpınar katılmış olduğu “Akdeniz Üniversitesi Marşı” beste yarışmasında söz ve müziği kendisine ait olan bestesiyle  51 eser arasından 1. Oldu.  16 nisan 2018 tarihinde  Antalya da  gerçekleştirilen ödül töreninde  Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Mustafa Ünal  1. lik  ödülünü  hocamıza takdim etti.

Ayrıca hocamız Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen “III. Nurten Anne (Baba temalı) Çocuk Şarkıları Beste Yarışması”nda da 41 eser arasında söz ve müziği kendisine ait olan bestesiyle  4. Olarak Mansiyon ödülü kazandı ve 21 nisan 2018 tarihinde Kocatepe Üniversitesinde gerçekleştirilen törende ödülünü aldı.

Her iki eserin de piyano eşlikleri yine Anabilim Dalı'mız Dr. Öğretim Üyesi Selçuk Bilgin tarafından yapılmıştır.

Hocalarımızı tebrik ediyor  ve başarılarının devamını diliyoruz.